Nőknek

A szexuálterápia fő célja a harmonikus és elégedett szexuális élet helyreállítása

A szexuális tanácsadás célja a harmonikus és elégedett szexuális élet helyreállítása. Segít a megfelelőbb technikák elsajátításában, a vágy és örömérzés felélesztésében, a szexuális működés zavarainak megszüntetésében.

A szexuális zavarok mögött gyakran nem biológiai okok, vagy a technikai tapasztalatlanság áll, hanem az egyén vagy a pár mélyebb érzelmi és kapcsolati problémái, emiatt gyakran egyéni- vagy párkapcsolati tanácsadással is párosul. A beszélgetés során érintjük az életkorok, élethelyzetek változásait, és az ebből fakadó krízishelyzeteket, illetve az ehhez kapcsolódó szexuális gondokat. Ha őszinték vagyunk magunkhoz belátjuk, hogy mennyit ártunk a kapcsolatnak, ha életünk e nagyon intim területét nem próbáljuk rendbe hozni.

A dinamikus, a szexuális problémára fokuszáló tanácsadás minden esetben személyre szabott és természetesen titoktartási kötelezettséggel jár.

Időtartama: bár gyorsnak mondható a tanácsadás módszere, előre nem meghatározható, függ a probléma bonyolultságától, kb. 8- 10 alkalom és nagymértékben a jelentkező aktivitásán is múlik.

A tanácsadás végső célja mindig a boldog, harmonikus, meghitt és szeretetteli szexuális élet.

Van megoldás, a 21. században nem kell beletörődni a rosszul működő  szexuális életbe.

Várom szeretettel. Miben segíthetek…?

Női szexuális problémák

  • női orgazmus zavar
  • fájdalmas közösülés
  • időskor és szexualitás
  • vaginizmus (hüvelyizmok görcsös záródása, közösülési képtelenség)